Elastic Confort

 Навигация : Начало Иновации

 
Иновации

barra azul

grande spotlight

 

I+D+I

Elastic Confort разполага с собствен отдел за научни изследвания, развитие и иновации, който предоставя уникални решения за създаването на иновативни продукти.

Продуктите  са проектирани със съдействието на престижни  технологични и професионални организации, като Института по Биомеханика Валенсия (IBV) и Асоциацията за грижа за качеството на живот (CVIDA), което гарантира ползите ви за релаксация, здраве и подобрено качество на живот.

          ibv

 

IBV

Институтът по Биомеханика Валенсия (IBV) е технологически център, който изучава поведението на човешкото тяло и неговите взаимоотношения с изделия, жизнена среда и услуги, които хората използват. Чрез тази престижна институция се поддържат отношения с най-добрите специалисти в различни области на медицината като неврофизиолози, педиатри и др.

          ibv

 

CVIDA

Асоциация CVIDA включва фирми и организации, които допринасят за подобряване на здравето и благосъстоянието на хората. Това са отговорни организации, съсредоточени върху иновации в услуга на хората, като бенефициенти на технологии и услуги за качеството на живот.

 rfid

 

RFID

Една от технологиите, използвани в производствения процес е радиочестотна идентификация или RFID. Това е система за съхранение и дистанционно извличане на данни с помощта на поредица от тагове и транспондери (RFID етикети), за да се получи по-голям контрол над продуктите и да могат да се идентифицират по всяко време.

 

 inatalaciones