Elastic Confort

 Навигация : Начало Сертификати

 
Сертификати

barra azul

grande spotlight

OEKO - TEX ® Standart 100 Classe 1

Означава, че не са използвани вредни вещества и клас 1 е най-взискателния и гарантира, че продуктът може да бъде в контакт  с кожата дори и на бебе. Включва 100 параметри анализирани от всички лаборатории за тест на Oeko-Tex. Пределно допустимите стойности и свързаните с тях критерии са определени в съответствие с най-напредналите познания в асоциацията.

          ibv

SANITIZED ®

Sanitized гарантира отсъствието на бактерии, гъбички и акари, както и липсата на миризми. Sanitized е продукт, който се използва в международен план за защита на хигиената в домашен текстил и спално бельо. Този патентован продукт показва отлично представяне срещу вредни микроорганизми.

          ibv

HIG-CEN ®

Този немски сертификат гарантира, че материалът е свободен от цитотоксичност и е подходящ за използване в болнични и медицински заведения. Продукт за употреба в съответствие с разпоредбите, определени от производителя, се очаква контакт със здрава кожа за период по-малко от 24 часа. Ето защо, за оценка на биосъвместимост се счита за достатъчно цитотоксичност тест в съответствие сEN ISO 10993-5 (1999).

 rfid